Wat is 2023 snel voorbij gevlogen.

Wij hebben weer veel investeringen gedaan; aan onder andere een mooie Dieplader waren we wel aan toe. Maar ook de Bobcat S70 kwam erbij en een nieuwe Hinowa minidumper. Ook hebben we afscheid genomen van 1 van onze Atlas shovels en deze vernieuwd, zo kunnen we ook op het terrein weer veilige kilometers maken. Voor het strooiseizoen hebben we ook een en ander aangeschaft, en dat gaan we in 2024 weer doen.

En wat gaat 2024 ons brengen? Nu ik dit schrijf zitten we al in week 8 van 2024. Investeringen zijn al goed gedaan, zo komt er 1 deze dagen een nieuwe Kocelco Rubs aan en hopelijk eind van dit kwartaal ook een nieuwe vrachtwagen. In deze tijd kun je niet niet investeren, ons machine- en wagenpark is erg nieuw, en wij voldoen aan de vele milieu eisen.

Wat betreft het elektrisch rijden: hier doen wij (nog) niet aan mee. De markt vinden wij daar nog niet volwassen genoeg voor. Personeel werkt minimaal 8 uur op een dag en dat redden de verschillende accu’s nog niet. Wij wachten dit dus nog even af. Maar wie weet wat 2024 brengt!
Wat betreft de werken: 2023 is echt een mooi jaar geweest met vele mooie projecten die afgerond zijn. Ook zat het weer natuurlijk ontzettend mee, wat we over 2024 nu (nog) niet kunnen zeggen. 😊

In 2024 gaan wij kijken naar wat wij nog meer kunnen moderniseren, zodat wij de klant nog beter van dienst kunnen zijn.

Vanaf dit jaar hebben wij ook speciale momenten waarbij wij onder meer uitgebreider stil staan bij de verjaardagen van onze medewerkers, want dat hebben ze met hun inzet wel verdiend. Uiteraard gaan we dit jaar ook met z’n allen knallen en maken we de mooiste projecten een succes. Wat wij tegelijkertijd vooral willen is dat iedereen het goed naar zijn zin heeft en dat er gezelligheid is, want dat staat bij Veldhuis voorop!