Sloopwerk

Bekwaam en met jarenlange ervaring

Aandacht voor sloopwerk maakt verschil
Voor diverse soorten sloopwerk bent u aan het juiste adres bij Veldhuis, de sloopspecialist uit Klarenbeek (Apeldoorn).

Voor ieder sloopproject maken wij een gedegen plan van aanpak, zodat dit volledig aan ons uit handen gegeven kan worden.

Wij hechten belang aan goede communicatie rondom het proces, hetgeen bijdraagt aan betere betrokkenheid bij de omgeving. Zo wordt bijvoorbeeld onverwachte overlast voorkomen, en meer begrip voor de werkzaamheden opgebracht door omwonenden. Waar u de vruchten weer van plukt. Met deze werkwijze  hebben wij de afgelopen jaren een groot aantal referenties opgebouwd.

Sloopwerken met alleen het beste materieel
Wij garanderen u bekwaam sloopwerk, uitgevoerd door ware vakmensen met jarenlange ervaring. Opdrachtgevers hebben de garantie dat er steeds met goed onderhouden en veilig materieel wordt gewerkt. Volgens ons is dat de sleutel tot succes.

Kortom, Veldhuis Klarenbeek B.V. is er voor al uw sloopwerk. Wilt u meer weten over onze werkwijze en uitgangspunten?

Kijk dan eens verder op andere pagina’s over grondwerken, bestratingswerk of containerverhuur. Contact opnemen kunt u telefonisch via 055 – 301 19 37 of het contactformulier op deze pagina.

Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk binnen de regio’s Apeldoorn, Zutphen en Deventer, maar ook landelijk zijn wij actief.

Plaats uw aanvraag