Deze maand zetten we Bram Scheerder in The Spotlight, het nieuwe, maandelijks terugkerende item!

Bram vertelt:
Ik woon samen met m’n vriendin Maerel in Twello.
In m’n vrije tijd ben ik graag bezig met auto’s en dan met name in het weekend “Bagger Races”. Voor wie niet weet wat dit inhoudt: dit is met meerdere auto’s op een baan rijden en zorgen dat je als laatste overblijft op de baan, waarbij werkelijk (bijna) alles is geoorloofd om elkaar uit de strijd te rijden.

Ik ben vanaf het Edison College door gaan leren bij Aventus en hier met de opleiding Technisch Specialist niveau 4 gestart. Deze heb ik goed doorlopen en m’n diploma behaald. Tijdens deze opleiding werkte ik bij Auto Haas afdeling bedrijfswagens. Hier kreeg ik de moeilijkere klussen voor m’n kiezen welke ik mocht oplossen. Een beetje uitdaging in je werk is tenslotte nooit verkeerd. Hier heb ik gewerkt vanaf m’n 16de tot m’n 23ste (einde opleiding).

Ik heb wel altijd aangegeven dat ik niet ergens wilde werken waar het om elektrische auto’s/machines zou gaan. Dat zou hier wel het geval zijn, dus was het voor mij tijd om een nieuwe uitdaging te zoeken.

Ik werk nu ruim een jaar bij Veldhuis en dit bevalt me eigenlijk wel heel erg goed. Ik ben multifunctioneel inzetbaar, maar mijn officiële werkplek is de werkplaats. Ik ben begonnen met de werkplaats compleet netjes en opnieuw in te richten en aan te passen naar mijn wens.

Ik ben nu qua alles bij…. En nu is het een kwestie van bijhouden van alles/hetgeen aangepast/vervangen/kapot is. Het betreft machines/vrachtwagen enz enz.

Ik hoop nog lang (en in goede gezondheid) mooi werk voor Veldhuis te mogen doen!