Het was weer een raar jaar, 2021. Maar voor ons wel een heel mooi jaar. Vele investeringen zijn gedaan, en daar hebben we met z’n allen weer hard voor gewerkt.

Ook was er weer plaats voor ontspanning: de vrijdagmiddagborrel kwam terug, en de COVID-19 borden verdwenen naar de achtergrond. Daarnaast was er een mooie zomer met een geslaagde BBQ en mooie herinneringen.

In het najaar hebben we kunnen genieten van een prachtig feest voor Roel en Dinie, want zij gingen met Pensioen. Wij hebben een grote tent, catering, muziek en een erehaag geregeld, en zij genieten nu van hun welverdiende pensioen. Het werd een feest dat we nooit gaan vergeten. Vandaag realiseerde ik mij dat het eigenlijk het enige grote feest is geweest van dit jaar. Tenminste, voor ons 🙂 Corona heeft het vieren van bijzondere momenten niet gemakkelijker gemaakt…

Net zoals iedereen zijn wij er klaar mee, we willen weer kunnen leven zonder teveel na te denken en lekker kunnen genieten, met z’n alle gewoon zoals het hoort. Als téam.

2022 wordt voor ons weer jaar waarin we veel mooie projecten en klussen gaan klaren! De 1e investeringen zitten al in het vat. Maar nu eerst 2021 met elkaar op gepaste wijze afsluiten.

De kerstcadeaus worden straks verdeeld, en dan hebben we twee weken welverdiende vakantie! Fijne feestdagen!