Aanleg bestrating

Grenzeloos op ieder terrein

Veldhuis Klarenbeek B.V. (Apeldoorn) is naast het sloop- en grondwerk ook gespecialiseerd in aanleg van bestrating. Wij hebben jarenlange ervaring en goede referenties. Of het nu gaat om sierbestrating, een tuinpad, trottoir, schoolplein of parkeerruimte, wij voorzien u van de passende oplossing. Daarnaast kunt u ook voor aanleg van fietspaden, openbare wegen en bedrijfsterreinen bij ons terecht.

Bestrating door Veldhuis Klarenbeek laten verzorgen is altijd een slimme keuze: wij beschikken over al het nodige gereedschap om alle soorten bestrating professioneel aan te leggen.

Voor de aanleg van een tuin met sierbestrating, beschikken wij over een riante keuze aan natuursteen en gebakken steen. Zo maken wij van ieder creatief idee realiteit.

Graag adviseren wij u over het gebruik van de juiste steensoort voor uw specifieke situatie. Daarbij komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Wilt u meer weten over onze werkwijze en uitgangspunten? Contact opnemen kunt u telefonisch via 055 – 301 19 37 of het contactformulier op deze pagina.

Ons werkgebied bevindt zich hoofdzakelijk binnen de regio’s Apeldoorn, Zutphen en Deventer, maar ook landelijk zijn wij actief.

Plaats uw aanvraag