Wat is 2022 weer voorbij gevlogen…en wat hebben wij weer veel werk verzet met z’n allen!

Vele mooie projecten zijn binnengekomen, en inmiddels ook alweer afgerond. Er staan voor 2023 ook alweer diverse projecten op de rol, dus dat zijn goede geluiden.

2022 was ook een onrustig jaar. Door de oorlog in Oekraïne stegen (en stijgen) de prijzen van materiaal en andere producten zoals brandstof, iets dat er veel doorheen gaat bij Veldhuis.

De kosten namen toe, welke wij deels hebben moeten doorberekenen naar ons afnemers. Ook de onzekerheid rondom het leveren van materialen zorgde zo nu en dan voor uitdagingen… 

Ondernemen is risico’s nemen en lef tonen op de momenten dat dat moet. Als je dat kunt én doet, dan groei je. Als persoon maar ook als bedrijf. Het houdt je wakker en alert.

Mooie investeringen zijn er in 2022 ook gedaan. Zo hebben wij een nieuwe mini graafmachine aangeschaft. Een Takeuchi TB219; deze komt ter vervanging van de oude.

Wij hebben daarnaast een mobiele graafmachine aangeschaft. Dit is de Atlas 160W, en hebben wij hebben afscheid genomen van de Liebherr 900 .

Ook de aanschaf van 80 stuks zonnepanelen willen laten wij niet onbenoemd; Veldhuis is hiermee zelfvoorzienend!

De grootste investering is onze nieuwe Ginaf geweest, deze wordt als het goed is deze week geleverd.. Dan kan hij de laatste werkweek van 2022 nog een paar uren maken 🙂