Na de Bouwvak zijn wij allemaal weer uitgerust begonnen. Vele projecten zitten er al weer op. Én nieuwe projecten liggen weer klaar. De weegbrug was open gedurende de bouwvak; dit werd door vele bedrijven en particulieren enorm gewaardeerd.

Na de Bouwvak gaat het jaar altijd erg snel voorbij. Er wordt vooral veel voorbereid waardoor de tijd vliegt. Denk aan het opstellen van de strooicontracten, strooiroosters, regelen van kerstpakketten en kerstattenties en natuurlijk het plannen van de kerstvakantie.

Een leuke periode waar wij best van genieten! Ook denken we na over wat de laatste investeringen zullen zijn van het jaar 2021. En kijken we stiekem vooruit…wat willen we in 2022? Ik kan alvast een tipje van de sluier geven, de 1e investering van 2022 is al gedaan.. Hoe dit kan? Tja, levertijd.. 😊

Ook was er weer plaats voor ontspanning: de vrijdagmiddagborrel kwam terug, en de COVID-19 borden verdwenen naar de achtergrond. Daarnaast was er een mooie zomer met een geslaagde BBQ en mooie herinneringen.