Samenwerken, dat is wat wij volop doen bij Veldhuis. Van het plaatsen van een container tot het verwerken van de meest diverse afvalsoorten. De mooiste straatklussen afronden, gladheidsbestrijding: niets is bij Veldhuis te gek. Wij maken tijd voor u als klant, maar ook voor elkaar binnen het bedrijf. Want ook dat is wat wij bij Veldhuis belangrijk vinden om – als een hecht samenwerkend team – onze dienstverlening te verbeteren.

Door de jaren heen zijn wij gegroeid en is ons team ook groter geworden. Ons streven is echter onveranderd gebleven: er zijn voor elkaar. Om zo met z’n allen voor het afleveren van prachtige projecten en mooie resultaten te zorgen. Meerdere keren per jaar hebben wij een borrel om in ingedwongen setting bij te praten, zowel of werk als wat zich daarbuiten afspeelt. Natuurlijk is dat nu met COVID-19 allemaal even anders, maar zodra het weer kan halen we dat dubbel en dwars in!

Want het samen gezellig en leuk hebben betekent een goede teamspirit en dat zorgt er weer voor dat de kwaliteit altijd goed blijft. Wij houden elkaar scherp, en schaven bij waar dat nodig is.

Veldhuis teamwork