Over Veldhuis Klarenbeek

Een beknopte geschiedenis van ons bedrijf

Het bedrijf genaamd ‘Veldhuis’ is gestart in 1988, waar Roel Veldhuis begon als zzp-er, destijds een van de weinigen.

Hij begon met het verkopen van stalmest aan particulieren met een groentetuin en volkstuinen, ook ging hij tuintjes spitten en opruimen.
Na een paar jaar kwam er een kraantje voor het laden van de mest en begon geleidelijk ook het boomstronken rooien, sloop en uitgraafwerk.

In 1996 kwam de oudste zoon als 1e in loondienst. De werkzaamheden en verkopen van grond en zand liepen goed, zodat er meerdere mensen in dienst kwamen.
Er kwamen steeds meer en grotere opdrachtgevers bij als bouwbedrijven en instellingen als Zorggroep Apeldoorn/Randerode, Geldersch Landschap en Gemeente Apeldoorn.

Ook zoon Mark kwam bij Veldhuis werken  en in 2005 werd het dan ook een v.o.f.

Het machinepark en het bedrijfsterrein werden geregeld uitgebreid en vernieuwd. In 2007 bestond Veldhuis v.o.f uit 20 medewerkers.
Sinds december 2009 hebben wij een weegbrug waar volop gebruik van wordt gemaakt. In dat zelfde jaar kwam ook Sabine Veldhuis werken bij Veldhuis, zij is de vrouw van Mark Veldhuis.
Het bedrijf werkt gedigitaliseerd waar kon en tot op de dag van vandaag is zij bezig met de boekhouding en personeelszaken.

In 2010 begon Veldhuis v.o.f met het innemen en recyclen van afvalstoffen zoals puin, groen b-hout c-hout en bouw en sloopafval, ook zijn er diverse certificeringen behaald.
Eind 2014 heeft Roel Veldhuis besloten om de v.o.f te verkopen aan Mark en Tonnie.

Mark heeft de plek van Roel overgenomen op kantoor dit gaat hem erg goed af.